25 Temmuz 2015 Cumartesi

Mobilya Hediyesi Tablet (100 Tl Bile Etmez)


 Mobilya satan çoğu yerin vitrininde şu yazıyı görmüşsünüzdür "Çocuk odası alana tablet BEDAVA" mobilya arayan biri iseniz ve böyle bir vitrinin önünden geçiyorsanız ayrıca vitrinde kırmızı araba şeklinde bir çocuk bazası varsa çocuğunuz hemen sizi çekiştirerek o mağazaya sokmak isteyecektir. Oysa çocuk ne bilsin vitrindeki ürünün o mağazadaki en pahalı takım olduğunu.. :)
    

Konumuza geçelim bugün size yeğenime alınan çocuk odası sonucu hediye olarak verdikleri takoz, pardon tablet ile ilgili kullanıcı yorumlarımı incelemelerimi ve müşterilerin psikolojik olarak ilgisini çekmek için nasıl bu tabletleri kullandıklarını yazacağım :)





 Evet tabletimizde burdaymış :)

İlk başta ekran kalitesinin vasat olduğunu söyleyebilirim yeğenim tahta boya kalemleriyle ekranı çizebildi ayrıca ekranı görmekde aşırı derecede zorlanıyorsunuz parlaklık çok az renk yok denecek kadar az utanmasalar siyah beyaz yapacaklarmış ekranı :)


Androidin 4.4.2 sürümü ile gelen tabletimizde 512 mb ram 8 gb hafıza bulunmakta.
Kamerası her ne kadar 3 mp yazsa da benim telefonum s4 minideki 2 mp ön kameranın yanına bile yaklaşamaz bildiğiniz yağlı boya şeklinde çekiyor kamerası hatta çekmiyor kapkaranlık bişey çıkıyor kamera tuşuna basınca kendi kendinize diyorsunuz ki bu ben değilim :)


Play store dan indirme yapmaya kalktığınız zaman bu bölümde yeterli alan olması lazım yoksa yer yok hatası veriyor tablet. Yani size sunulan 8 gb ın 1 gb ını play store için kullanabiliyorsunuz. Tanıtım yapılırken olur mu canım tablet 8 gb 3 mp kameralı sadece insan teni ile çalışan mükemmel bir tablet :)))


Bu da muhteşem ön kameramız :) Skype ile görüşmelerinizde karşıdaki kişi sizi göremiyor koca bir karanlık çıkıyor karşısına. 

Sonuç olarak siz siz olun sırf tablet veriyor diye normal yerlerden en az %20 daha pahalı satan mağazalardan mobilya almayın verdikleri tablet bırakın 100 lirayı 50 lira bile etmez. Gidin %20 daha ucuz satan yerlerden mobilya alın hediyesiz o aradaki %20 fark ile bu tableti 5e katlayacak bir tablet alın daha iyi umarım siz böyle bir hata yapmadan bu yazıyı okumuş olursunuz.

Sakın paranızı böyle yerlere kaptırmayın !







Unknown

Author & Editor

Yazar Hakkında: Ben Hasancan Öksüzler. Yaklaşık 2 senedir internet dünyasında aktif olarak bulunmaktayım. 2 sene önce Lisemde katıldığım bir kişisel gelişim seminerinden sonra, Kendi Kahramanınız Olun! Sloganıyla kendimi internette geliştirmeye karar verdim. Etrafımdaki insanlara faydam oluyorsa ne mutlu yazılarımda yorum olarak bi teşekkürü mazur görmezseniz çok sevirim :).

0 yorum:

Yorum Gönder

 
biz.